Tuesday, 21 April 2015

KLIK PICTURE ABAYA DIBAWAH UNTUK DAPATKAN INFO

DETAILS ABAYA AINZ ESHOP

✔ Terdapat pelbagai pilihan warna
✔ Saiz dari 2 Tahun - 10XL dewasa
✔ Harga dewasa rujuk dibawah atau sebelah
✔ Harga abaya kanak kanak less RM10 dari harga abaya dewasa
✔ Belian 2pcs keatas akan diberi diskaun

SILA BUAT RUJUKAN INFO, SAIZ & WARNA DIBAWAH

TERMA & SYARAT BELIAN BERWAJIB
✔  Pelanggan wajib bersetuju tempahan di proses selama 14 hari
✔ Hanya pelanggan yang bersetuju bayar FULL PAYMENT sebelum abaya diproses sahaja dibenarkan membuat tempahan.
✔  Penghantaran via POS LAJU sahaja
✔  Pelanggan perlu ada inisiatif sendiri untuk tetapkan saiz baju
yang ingin ditempah, Pls jangan minta saya anggarkan ye sbb saya tak tahu hehe :

Harga Abaya ikut kuantiti & boleh campur campur design
LEBIH BANYAK ANDA MEMBELI.....
HARGA ABAYA LEBIH MURAH!!....
APA LAGI,
JOM KONGSI ORDER...
dengan kawan2 ... sedara mara ....

HARGA ABAYA ADIA
LENGAN LURUS + LEHER KURUNG
1PC RM137
2PCS - 3PCS = DISKAUN 5%
4PCS - 11PCS = DISKAUN 10%
12PCS - 19PCS = DISKAUN 15%
20PCS - 29PCS = DISKAUN 20%
30PCS KEATAS = DISKAUN 25%

Masukkan DISKAUN KOD dibawah semasa membuat
tempahan via shopping cart untuk dapatkan HARGA DISKAUN.
DISCOUNT CODE HELAI
5 2 – 3PCS
10 4 - 11PCS



INFO ABAYA SETERUSNYA
✔ Lengan getah [add RM10]
✔ lengan tirus berzip [add RM15]
✔ Leher zip menyusu biasa [RM0]
✔ Leher zip menyusu sorok [RM12]
✔ Boleh request kembang jenis - Princess Cut - 150 ++ inci [RM35]
✔ Boleh request kembang jenis - A Cut - 70 +/- inci [RM0]
✔ Boleh request kembang jenis - Umbrella Cut - 80 +/- inci [RM0]
✔ saiz 2 Tahun – 10XL [ untuk saiz 4xl keatas add RM5]
✔ Boleh request poket jika berminat. FREE sahaja
✔ boleh tambah & kurang saiz pada labuh lengan, labuh jubah, lilit dada & lilit pinggul. Tetapi
tidak boleh ubah lilit saiz lengan & ketiak. Pengubahsuaian TIADA CHARGE dikenakan.
[Pengubahsuaian saiz perlu dibuat semasa menghantar details tempahan, saiz ubah suai tidak
akan diterima selepas pengesahan bayaran dibuat]
✔ Tempoh jahit 14 hari. Kami akan pos selewat2nya pada hari ke 15. Barang insyaALLAH sampai 2-3 hari bekerja bermula dari tarikh pengesahan bayaran diterima
✔ postage RM5/SM & RM8/SS [add RM1 setiap tambahan helaian abaya]
✔ tempahan digalakkan untuk yang boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari sahaja selepas terima invois kerana stok kain sangat LIMITED

JENIS FABRIK  PEACH KOSHIBO
✔ Jatuh terletak cantik pada badan
✔ tidak melekap & bukan dari kain dari jenis stretchable seperti lycra
✔ Tak Berkilat seperti satin
✔ kain lembut beralun
✔ Sedikit Berat
✔ selesa & Tidak Panas
✔ Digalakkan order warna gelap atau warna sederhana, warna lembut sedikit jarang perlu pakaian lain sebelah dalam/inner.Kalo dah biasa pakai 2 lapis xde masalah order warna cerah/lembut :) . Kalau tak biasa ... biasa2 kan kerana pemakaian jubah amat tidak sesuai
hanya dipakai selapis sahaja. Rujuk pemakaian jubah bagi wanita2 arab :) . Mereka
memakai pakaian lain sebelah dalam & jubah diluar .. insyaALLAH baju kelihatan lebih tebal ..
lebih menutup aurat .. lebih mematuhi syariat insyaALLAH :)
✔ test dulu satu, nak terang lebih2 susah , kene rasa sendiri baru tau :)
✔jualan secara ONLINE 100%. Tiada COD. Tiada kedai offline. Tiada jualan dirumah

PEMBERITAHUAN PENTING
Maaf kami minta kerjasama pelanggan agar tidak request saiz yang ketat atau jubah membentuk tubuh badan kerana kami tidak akan proses abaya seumpama itu bagi mengelakkan kemurkaan ALLAH. Jom patuh syariah, insyaALLAH ALLAH & RASUL SAYANG :)

CARA ORDER VIA WHATSAPP/0192902560
NAMA/JENIS ABAYA :
SAIZ : [Saiz baju. Bukan Saiz Badan]
WARNA ABAYA:
NEGERI :
WARNA LACE  :





TESTIMONI PELANGGAN KAMI













JUBAH ABAYA RAYA

JUBAH RAYA 2015

JUBAH RAYA AIDILADHA

JUBAH RAYA TERKINI

JUBAH RAYA

JUBAH ABAYA WARNA WARNI

ABAYA WARNA WARNI



Monday, 20 April 2015



ainz eshop

Terdapat pelbagai pilihan warna
✔ Saiz dari 2 Tahun - 10XL dewasa

Harga dewasa rujuk dibawah atau sebelah

✔ Harga abaya kanak kanak less RM10 dari harga abaya dewasa

✔ Belian 2pcs keatas akan diberi diskaun
SILA BUAT RUJUKAN INFO, SAIZ & WARNA DIBAWAH

TERMA & SYARAT BELIAN BERWAJIB
✔  Pelanggan wajib bersetuju tempahan di proses selama 14 hari
✔ Hanya pelanggan yang bersetuju bayar FULL PAYMENT sebelum abaya diproses sahaja dibenarkan membuat tempahan.
✔  Penghantaran via POS LAJU sahaja
✔  Pelanggan perlu ada inisiatif sendiri untuk tetapkan saiz baju
yang ingin ditempah, Pls jangan minta saya anggarkan ye sbb saya tak tahu hehe 

Harga Abaya ikut kuantiti & boleh campur campur design
LEBIH BANYAK ANDA MEMBELI.....
HARGA ABAYA LEBIH MURAH!!....
APA LAGI,
JOM KONGSI ORDER...
dengan kawan2 ... sedara mara ....

HARGA ABAYA TIHANI
LENGAN TIRUS ZIP + LEHER KURUNG
1PC RM120
2PCS - 3PCS = DISKAUN 5%
4PCS - 5PCS = DISKAUN 10%
6, 7, 8PCS = DISKAUN 15%
9, 10, 11PCS = DISKAUN 20%
12PCS KEATAS = DISKAUN 25%

INFO ABAYA SETERUSNYA
✔ Lengan getah [add RM10]
✔ lengan tirus berzip [add RM15]
✔ Leher zip menyusu biasa [RM10]
✔ Leher zip menyusu sorok [RM12]
✔ Boleh request kembang jenis - Princess Cut - 160 ++ inci [RM35]
✔ Boleh request kembang jenis - A Cut - 70 +/- inci [RM0]
✔ saiz 2 Tahun – 10XL [ untuk saiz 4xl keatas add RM5]
✔ Boleh request poket jika berminat. FREE sahaja
✔ boleh tambah & kurang saiz pada labuh lengan, labuh jubah, lilit dada & lilit pinggul. Tetapi
tidak boleh ubah lilit saiz lengan & ketiak. Pengubahsuaian TIADA CHARGE dikenakan.
[Pengubahsuaian saiz perlu dibuat semasa menghantar details tempahan, saiz ubah suai tidak
akan diterima selepas pengesahan bayaran dibuat]
✔ Tempoh jahit 14 hari. Kami akan pos selewat2nya pada hari ke 15. Barang insyaALLAH sampai 2-3 hari bekerja bermula dari tarikh pengesahan bayaran diterima
✔ postage RM5/SM & RM8/SS [add RM1 setiap tambahan helaian abaya]
✔ tempahan digalakkan untuk yang boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari sahaja selepas terima invois kerana stok kain sangat LIMITED

JENIS FABRIK  PEACH KOSHIBO
✔ Jatuh terletak cantik pada badan
✔ tidak melekap & bukan dari kain dari jenis stretchable seperti lycra
✔ Tak Berkilat seperti satin
✔ kain lembut beralun
✔ Sedikit Berat
✔ selesa & Tidak Panas
✔ Digalakkan order warna gelap atau warna sederhana, warna lembut sedikit jarang perlu pakaian lain sebelah dalam/inner.Kalo dah biasa pakai 2 lapis xde masalah order warna cerah/lembut :) . Kalau tak biasa ... biasa2 kan kerana pemakaian jubah amat tidak sesuai
hanya dipakai selapis sahaja. Rujuk pemakaian jubah bagi wanita2 arab :) . Mereka
memakai pakaian lain sebelah dalam & jubah diluar .. insyaALLAH baju kelihatan lebih tebal ..
lebih menutup aurat .. lebih mematuhi syariat insyaALLAH :)
✔ test dulu satu, nak terang lebih2 susah , kene rasa sendiri baru tau :)
✔bukaan jubah lebih kurang 80-90 INCI [UMBRELLA CUT]
✔jualan secara ONLINE 100%. Tiada COD. Tiada kedai offline. Tiada jualan dirumah

PEMBERITAHUAN PENTING
Maaf kami minta kerjasama pelanggan agar tidak request saiz yang ketat atau jubah membentuk tubuh badan kerana kami tidak akan proses abaya seumpama itu bagi mengelakkan kemurkaan ALLAH. Jom patuh syariah, insyaALLAH ALLAH & RASUL SAYANG :)

CARA ORDER VIA WHATSAPP/0192902560
NAMA/JENIS ABAYA :
SAIZ :
WARNA ABAYA:
NEGERI :
WARNA LACE & 3D FLOWER : [JIKA BERKAITAN]






TESTIMONI PELANGGAN KAMI