ABAYA LOLLIPOP

JUBAH ABAYA & MINI ABAYA/BLOUSE AMANDA saiz 2 Tahun ke 10XL
Category: 
SKU AMANDA
In stock
RM110.00
Qty
JUBAH ABAYA & MINI ABAYA/BLOUSE AMANDA saiz 2 Tahun ke 10XL
✔ Terdapat pelbagai pilihan warna
✔ Saiz dari 2 Tahun - 10XL dewasa
✔ Harga dewasa rujuk dibawah atau sebelah
✔ Harga abaya kanak kanak less RM10 [5 - 11 tahun]
RM15 [2 - 4 tahun] dari harga abaya dewasa
✔ Belian 2pcs keatas akan diberi diskaun

SILA BUAT RUJUKAN INFO, SAIZ & WARNA DIBAWAH

TERMA & SYARAT BELIAN BERWAJIB
✔ Pelanggan wajib bersetuju tempahan di proses selama 14 hari
✔ Hanya pelanggan yang bersetuju bayar FULL PAYMENT sebelum abaya diproses sahaja dibenarkan membuat tempahan.
✔ Penghantaran via POS LAJU sahaja
✔ Pelanggan perlu ada inisiatif sendiri untuk tetapkan saiz baju
yang ingin ditempah, Pls jangan minta saya anggarkan ye sbb saya tak tahu hehe :

Harga Abaya ikut kuantiti & boleh campur campur design
LEBIH BANYAK ANDA MEMBELI.....
HARGA ABAYA LEBIH MURAH!!....
APA LAGI,
JOM KONGSI ORDER...
dengan kawan2 ... sedara mara ....

HARGA ABAYA AMANDA
LENGAN LURUS + LEHER KURUNG
1PC RM110
2PCS - 3PCS = DISKAUN 5%
4PCS - 11PCS = DISKAUN 10%
12PCS - 19PCS = DISKAUN 15%
20PCS - 29PCS = DISKAUN 20%
30PCS KEATAS = DISKAUN 25%

Masukkan DISKAUN KOD dibawah semasa membuat
tempahan via shopping cart untuk dapatkan HARGA DISKAUN.
DISCOUNT CODEHELAI
52 – 3PCS
104 - 11PCS



INFO ABAYA SETERUSNYA
✔ Lengan getah [add RM10]
✔ lengan tirus berzip [add RM15]
✔ Leher zip menyusu biasa [RM10]
✔ Leher zip menyusu sorok [RM12]
✔ Boleh request kembang jenis - Princess Cut - 160 ++ inci [RM40]
✔ Boleh request kembang jenis - A Cut - 75 +/- inci [RM0]
✔ Boleh request kembang jenis - Umbrella Cut - 88 +/- inci [RM0]
✔ saiz 2 Tahun – 10XL [ untuk saiz 4xl keatas add RM5]
✔ Boleh request poket jika berminat. FREE sahaja
✔ boleh tambah & kurang saiz pada labuh lengan, labuh jubah, lilit dada & lilit pinggul. Tetapi
tidak boleh ubah lilit saiz lengan & ketiak. Pengubahsuaian TIADA CHARGE dikenakan.
[Pengubahsuaian saiz perlu dibuat semasa menghantar details tempahan, saiz ubah suai tidak
akan diterima selepas pengesahan bayaran dibuat]
✔ Tempoh jahit 14 hari. Kami akan pos selewat2nya pada hari ke 15. Barang insyaALLAH sampai 2-3 hari bekerja bermula dari tarikh pengesahan bayaran diterima
✔ postage RM5/SM & RM8/SS [add RM1 setiap tambahan helaian abaya]
✔ tempahan digalakkan untuk yang boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari sahaja selepas terima invois kerana stok kain sangat LIMITED

JENIS FABRIK PEACH KOSHIBO
✔ Jatuh terletak cantik pada badan
✔ tidak melekap & bukan dari kain dari jenis stretchable seperti lycra
✔ Tak Berkilat seperti satin
✔ kain lembut beralun
✔ Sedikit Berat
✔ selesa & Tidak Panas
✔ Digalakkan order warna gelap atau warna sederhana, warna lembut sedikit jarang perlu pakaian lain sebelah dalam/inner.Kalo dah biasa pakai 2 lapis xde masalah order warna cerah/lembut :) . Kalau tak biasa ... biasa2 kan kerana pemakaian jubah amat tidak sesuai
hanya dipakai selapis sahaja. Rujuk pemakaian jubah bagi wanita2 arab :) . Mereka
memakai pakaian lain sebelah dalam & jubah diluar .. insyaALLAH baju kelihatan lebih tebal ..
lebih menutup aurat .. lebih mematuhi syariat insyaALLAH :)
✔ test dulu satu, nak terang lebih2 susah , kene rasa sendiri baru tau :)
✔jualan secara ONLINE 100%. Tiada COD. Tiada kedai offline. Tiada jualan dirumah

PEMBERITAHUAN PENTING
Maaf kami minta kerjasama pelanggan agar tidak request saiz yang ketat atau jubah membentuk tubuh badan kerana kami tidak akan proses abaya seumpama itu bagi mengelakkan kemurkaan ALLAH. Jom patuh syariah, insyaALLAH ALLAH & RASUL SAYANG :)

CARA ORDER VIA WHATSAPP/0192902560
NAMA/JENIS ABAYA :
SAIZ : [Saiz baju. Bukan Saiz Badan]
WARNA ABAYA:
NEGERI :
WARNA LACE :





TESTIMONI PELANGGAN KAMI











Popular posts from this blog

JUBAH ABAYA AZKA

Tudung Labuh / Khimar Keisya Raiha

JUBAH ABAYA AHLAM SAIZ 2 TAHUN KE 10XL