Friday, 10 January 2014

ABAYA HITAM MODERN






Assalamualaikum :)
ABAYA ZUHRI NAMA DIBERI heeee :p

cantikkan? ni baju kita untuk pakai sendiri jer..
sebab kita suka hitam dan aksesorinya pon hitam tampak ekslusif
tapi tak menyerlah sangat sbb gabungan warna yang sama dengan baju
tapi sangat chomelllll n simple :)

Berminat nak tempah?
Kami buka order yang boleh bayar 2 hari sahaja dari tarikh tempahan ye
design lace n 3d flower mungkin berbeza dengan dalam gambar
bergantung pada stok, tp saya cuba dapatkan design yang cantik untuk pelanggan
insyaALLAH

Jom dapatkan segera JUBAH ZUHRI selagi stok lace n 3d flower masih wujud heee

Tempahan insyaALLAH akan siap 3minggu lebey sket

lace dalam gambar diatas tu djahit dibahagian lengan sahaja
simple tapi comeyyyy sangat
maaf ye dalam gambar lace x berapa comel
kat luar lagi comellllllllll taw ...
sebab tangkap gambar ngan hs je heee


JENIS FABRIK ABAYA UMBRELLA LACE
Moss Crepe @ Peach Koshibo Gen 2
1) Comfort & Elegant
2) Jatuh terletak oada badan
3) Tak MELEKAP
4) Cantik beralun macam Princess
5) Lembut je

6) Tidak Jarang
7) Sedikit berat

WARNA JUBAH
1. PINK
2. TORQOUISE
3. LITE PURPLE
4. DARK PURPLE
5. DARK GREY
6. PEACH
7. RED
8. HOT GREEN
9. HITAM



HARGA
1PC/ RM179
2PCS/ RM165 x 2 = RM330
POSTAGE RM5/SM & RM8/SS




SMS : SEND <ABAYA ZUHRI> <SIZE> KE 019-2902560