Friday, 5 October 2012

ABAYA RENDA

ABAYA SULAM

BORONG ABAYA DUBAI

ABAYA HARGA BORONG

PM FB @ whatsapp 0192902560 untuk dapatkan 
harga borong TERKINI

Abaya Adwa [Lengan lurus + Zip menyusu]
Warna Lace & 3D Flower boleh pilih


Lace Abaya Ahlam dari dekat
Hanya Warna lace hitam available untuk abaya Ahlam
Lace yang Elegant & Ekslusif

Harga termasuk zip menyusu + lengan getah 
[Abaya Azzahra]
Gaya Ekslusif & simple

Harga RM99 untuk Lengan lurus + Leher kurung

Abaya Plain : Harga RM69 untuk lengan lurus + Leher kurung

RM89 untuk Lengan Lurus + Leher kurung

  • INFO ABAYA AINZ ESHOP
  • Terdapat pelbagai warna untuk dipilih - Sila rujuk jadual warna dibawah
  • Boleh request zip brestfeeding [add RM10] & Lengan getah [add RM10 ] 
  • Harga tertera pada picture adalah HARGA BASIC [Leher kurung + Lengan Biasa + Tanpa Pocket]
  • Saiz XS - 10XL [untuk saiz 4xl keatas add RM5]
  • Boleh request untuk tambah & kurang saiz pada lengan n labuh jubah TANPA CHARGE merujuk Jadual Saiz Abaya Ainz Eshop
  • Jangkaan siap lebih kurang 2 minggu. Kami akan pos selewat2nya pada hari ke 15. Barang insyaALLAH sampai 2-3 hari bekerja. Kiraan 2 minggu bermula dari  tarikh pengesahan bayaran diterima melalui PAYMENT FORM - Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia
  • Postage RM5/SM & RM8/SS [add RM1 setiap tambahan helaian abaya]
  • Tempahan digalakkan untuk yang boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari sahaja selepas terima invois kerana stok kain sangat LIMITED
  • JENIS FABRIK AINZ ESHOP : PEACH KOSHIBO [GEN 2 @ DIAMOND]
  • Jatuh terletak cantik pada badan
  • Tidak melekap & bukan dari kain dr kain stretchable, bukan lycra,bukan satin
  • Tak Berkilat
  • Kain lembut beralun
  • Sedikit Berat
  • Selesa & Tidak Panas
  • Test dulu satu, nak terang lebih2 susah , kene rasa sendiri baru tau :)
  • Bukaan jubah lebih kurang 80++. Tidak boleh request lebih kembang. Baju bersaiz besar dinasihatkan tidak request kurangkan kembang jubah krn dibimbangi tidak selesa ketika duduk n berjalan.

    PEMBERITAHUAN PENTING
    Maaf kami minta kerjasama pelanggan agar tidak request saiz yang ketat atau jubah membentuk tubuh badan kerana kami tidak akan proses abaya seumpama itu bagi mengelakkan kemurkaan ALLAH. Jom patuh syariah, insyaALLAH ALLAH & RASUL SAYANG :)    

    Jualan secara ONLINE 100%. Tiada COD
    Hanya Full Payment diterima. Maaf saya x ambil deposit ye



    CARA ORDER :
    send maklumat berikut :-
    NAMA ABAYA :
    WARNA LACE : [NYATAKAN JIKA BERKAITAN & ABAIKAN JIKA TIDAK BERKAITAN]
    JENIS LENGAN : [BIASA- NO CHARGE / BERGETAH-RM10]
    JENIS LEHER : [KURUNG- NO CHARGE / ZIP MENYUSU-RM10 / TIRUS BERZIP RM15]
    WARNA :
    SAIZ :
    NEGERI :

    Jika berminat, send info diatas selengkapnya ye :)
    SEND KE 0192902560 
    [PM FB @ WHATSAPP @ WECHAT @ LINE]



    TESTIMONI PELANGGAN YANG BERPUAS HATI




















    Abaya Ainz Eshop dijual secara runcit & borong
     
    CARA ORDER :
    SEND <NYATAKAN NAMA ABAYA> KE 0192902560 [Whatsapp/Inbox FB Ainz Eshop]

    JUBAH ABAYA BORONG

    ABAYA BORONG

    ABAYA ONLINE SHOP


    Assalamualaikum sayangggggg ;)
    lace jubah ni limited ye, jadi yang berminat n boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari
    sahaja digalakkan buat tempahan ye, sebab kita akan reserve lace ni untuk penempah
    selama 2 hari sahaja semantara bayaran masuk

    Tempahan insyaALLAH akan siap 3minggu lebey sket

    lace dalam gambar diatas tu djahit dibahagian lengan sahaja
    simple tapi comeyyyy sangat
    maaf ye dalam gambar lace x berapa comel
    kat luar lagi comellllllllll taw ...
    sebab tangkap gambar ngan hs je heee

    PRE ORDER ABAYA UMBRELLA LACE EKSLUSIF

    JENIS FABRIK ABAYA UMBRELLA LACE
    Moss Crepe @ Peach Koshibo Gen 2
    1) Comfort & Elegant
    2) Jatuh terletak oada badan
    3) Tak MELEKAP
    4) Cantik beralun macam Princess
    5) Lembut je

    6) Tidak Jarang
    7) Sedikit berat

    WARNA LACE
    1. HIJAU
    2. PURPLE
    3. HITAM
    4. BIRU
    5. PINK
    6. KRIM

    WARNA JUBAH
    1. PINK
    2. TORQOUISE
    3. LITE PURPLE
    4. DARK PURPLE
    5. DARK GREY
    6. PEACH
    7. RED
    8. HOT GREEN
    9. HITAM

    NOTE:
    ANDA BOLEH PILIH WARNA JUBAH & LACE MERUJUK
    SENARAI YANG DIBERI DIATAS



    HARGA
    1PC/ RM165
    2PCS/ RM150 x 2 = RM300
    POSTAGE RM5/SM & RM8/SS




    CARA ORDER : 

    SEND <ABAYA LACE><WARNA JUBAH><WARNA LACE>019-2902560

    ABAYA ONLINE MURAH

    PM FB @ whatsapp 0192902560 untuk dapatkan 
    harga borong TERKINI

    Abaya Adwa [Lengan lurus + Zip menyusu]
    Warna Lace & 3D Flower boleh pilih


    Lace Abaya Ahlam dari dekat
    Hanya Warna lace hitam available untuk abaya Ahlam
    Lace yang Elegant & Ekslusif

    Harga termasuk zip menyusu + lengan getah 
    [Abaya Azzahra]
    Gaya Ekslusif & simple

    Harga RM99 untuk Lengan lurus + Leher kurung

    Abaya Plain : Harga RM69 untuk lengan lurus + Leher kurung

    RM89 untuk Lengan Lurus + Leher kurung

    • INFO ABAYA AINZ ESHOP
    • Terdapat pelbagai warna untuk dipilih - Sila rujuk jadual warna dibawah
    • Boleh request zip brestfeeding [add RM10] & Lengan getah [add RM10 ] 
    • Harga tertera pada picture adalah HARGA BASIC [Leher kurung + Lengan Biasa + Tanpa Pocket]
    • Saiz XS - 10XL [untuk saiz 4xl keatas add RM5]
    • Boleh request untuk tambah & kurang saiz pada lengan n labuh jubah TANPA CHARGE merujuk Jadual Saiz Abaya Ainz Eshop
    • Jangkaan siap lebih kurang 2 minggu. Kami akan pos selewat2nya pada hari ke 15. Barang insyaALLAH sampai 2-3 hari bekerja. Kiraan 2 minggu bermula dari  tarikh pengesahan bayaran diterima melalui PAYMENT FORM - Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia
    • Postage RM5/SM & RM8/SS [add RM1 setiap tambahan helaian abaya]
    • Tempahan digalakkan untuk yang boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari sahaja selepas terima invois kerana stok kain sangat LIMITED
    • JENIS FABRIK AINZ ESHOP : PEACH KOSHIBO [GEN 2 @ DIAMOND]
    • Jatuh terletak cantik pada badan
    • Tidak melekap & bukan dari kain dr kain stretchable, bukan lycra,bukan satin
    • Tak Berkilat
    • Kain lembut beralun
    • Sedikit Berat
    • Selesa & Tidak Panas
    • Test dulu satu, nak terang lebih2 susah , kene rasa sendiri baru tau :)
    • Bukaan jubah lebih kurang 80++. Tidak boleh request lebih kembang. Baju bersaiz besar dinasihatkan tidak request kurangkan kembang jubah krn dibimbangi tidak selesa ketika duduk n berjalan.

      PEMBERITAHUAN PENTING
      Maaf kami minta kerjasama pelanggan agar tidak request saiz yang ketat atau jubah membentuk tubuh badan kerana kami tidak akan proses abaya seumpama itu bagi mengelakkan kemurkaan ALLAH. Jom patuh syariah, insyaALLAH ALLAH & RASUL SAYANG :)    

      Jualan secara ONLINE 100%. Tiada COD
      Hanya Full Payment diterima. Maaf saya x ambil deposit ye



      CARA ORDER :
      send maklumat berikut :-
      NAMA ABAYA :
      WARNA LACE : [NYATAKAN JIKA BERKAITAN & ABAIKAN JIKA TIDAK BERKAITAN]
      JENIS LENGAN : [BIASA- NO CHARGE / BERGETAH-RM10]
      JENIS LEHER : [KURUNG- NO CHARGE / ZIP MENYUSU-RM10 / TIRUS BERZIP RM15]
      WARNA :
      SAIZ :
      NEGERI :

      Jika berminat, send info diatas selengkapnya ye :)
      SEND KE 0192902560 
      [PM FB @ WHATSAPP @ WECHAT @ LINE]



      TESTIMONI PELANGGAN YANG BERPUAS HATI




















      Abaya Ainz Eshop dijual secara runcit & borong
       
      CARA ORDER :
      SEND <NYATAKAN NAMA ABAYA> KE 0192902560 [Whatsapp/Inbox FB Ainz Eshop]