Wednesday, 27 June 2012

ABAYA MUSLIMAH COLLECTION

PM FB @ whatsapp 0192902560 untuk dapatkan 
harga borong TERKINI

Abaya Adwa [Lengan lurus + Zip menyusu]
Warna Lace & 3D Flower boleh pilih


Lace Abaya Ahlam dari dekat
Hanya Warna lace hitam available untuk abaya Ahlam
Lace yang Elegant & Ekslusif

Harga termasuk zip menyusu + lengan getah 
[Abaya Azzahra]
Gaya Ekslusif & simple

Harga RM99 untuk Lengan lurus + Leher kurung

Abaya Plain : Harga RM69 untuk lengan lurus + Leher kurung

RM89 untuk Lengan Lurus + Leher kurung

  • INFO ABAYA AINZ ESHOP
  • Terdapat pelbagai warna untuk dipilih - Sila rujuk jadual warna dibawah
  • Boleh request zip brestfeeding [add RM10] & Lengan getah [add RM10 ] 
  • Harga tertera pada picture adalah HARGA BASIC [Leher kurung + Lengan Biasa + Tanpa Pocket]
  • Saiz XS - 10XL [untuk saiz 4xl keatas add RM5]
  • Boleh request untuk tambah & kurang saiz pada lengan n labuh jubah TANPA CHARGE merujuk Jadual Saiz Abaya Ainz Eshop
  • Jangkaan siap lebih kurang 2 minggu. Kami akan pos selewat2nya pada hari ke 15. Barang insyaALLAH sampai 2-3 hari bekerja. Kiraan 2 minggu bermula dari  tarikh pengesahan bayaran diterima melalui PAYMENT FORM - Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia
  • Postage RM5/SM & RM8/SS [add RM1 setiap tambahan helaian abaya]
  • Tempahan digalakkan untuk yang boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari sahaja selepas terima invois kerana stok kain sangat LIMITED
  • JENIS FABRIK AINZ ESHOP : PEACH KOSHIBO [GEN 2 @ DIAMOND]
  • Jatuh terletak cantik pada badan
  • Tidak melekap & bukan dari kain dr kain stretchable, bukan lycra,bukan satin
  • Tak Berkilat
  • Kain lembut beralun
  • Sedikit Berat
  • Selesa & Tidak Panas
  • Test dulu satu, nak terang lebih2 susah , kene rasa sendiri baru tau :)
  • Bukaan jubah lebih kurang 80++. Tidak boleh request lebih kembang. Baju bersaiz besar dinasihatkan tidak request kurangkan kembang jubah krn dibimbangi tidak selesa ketika duduk n berjalan.

    PEMBERITAHUAN PENTING
    Maaf kami minta kerjasama pelanggan agar tidak request saiz yang ketat atau jubah membentuk tubuh badan kerana kami tidak akan proses abaya seumpama itu bagi mengelakkan kemurkaan ALLAH. Jom patuh syariah, insyaALLAH ALLAH & RASUL SAYANG :)    

    Jualan secara ONLINE 100%. Tiada COD
    Hanya Full Payment diterima. Maaf saya x ambil deposit ye



    CARA ORDER :
    send maklumat berikut :-
    NAMA ABAYA :
    WARNA LACE : [NYATAKAN JIKA BERKAITAN & ABAIKAN JIKA TIDAK BERKAITAN]
    JENIS LENGAN : [BIASA- NO CHARGE / BERGETAH-RM10]
    JENIS LEHER : [KURUNG- NO CHARGE / ZIP MENYUSU-RM10 / TIRUS BERZIP RM15]
    WARNA :
    SAIZ :
    NEGERI :

    Jika berminat, send info diatas selengkapnya ye :)
    SEND KE 0192902560 
    [PM FB @ WHATSAPP @ WECHAT @ LINE]



    TESTIMONI PELANGGAN YANG BERPUAS HATI




















    Abaya Ainz Eshop dijual secara runcit & borong
     
    CARA ORDER :
    SEND <NYATAKAN NAMA ABAYA> KE 0192902560 [Whatsapp/Inbox FB Ainz Eshop]

    ABAYA MUSLIMAH

    ABAYA EKSLUSIF

    ABAYA STONE WORK DESIGNS

    ABAYA STONE WORK

    ABAYA STONE DESIGNS

    ABAYA STONES

    DUBAI ABAYA 2012

    DUBAI ABAYA ONLINE

    DUBAI ABAYA

    LATEST COLLECTION OF ABAYA

    NEW COLLECTION OF ABAYA

    COLLECTION OF ABAYA

    DESIGN ABAYA DUBAI

    DESIGN ABAYA

    HIGH FASHION ABAYA

    HIGH QUALITY ABAYA

    ABAYA ARAB

    ABAYA CANTIK MURAH





    • Terdapat pelbagai warna untuk dipilih - Sila rujuk jadual warna dibawah
    • Boleh request zip brestfeeding [add RM10] & Lengan getah [add RM10 ] 
    • Harga tertera pada picture adalah HARGA BASIC [Leher kurung + Lengan Biasa + Tanpa Pocket]
    • Saiz XS - 10XL [untuk saiz 4xl keatas add RM5]
    • Boleh request untuk tambah & kurang saiz pada lengan n labuh jubah TANPA CHARGE merujuk Jadual Saiz Abaya Ainz Eshop
    • Jangkaan siap lebih kurang 3 minggu. Kami akan pos selewat2nya pada hari ke 21 @ 22. Barang insyaALLAH sampai 2-3 hari bekerja. Kiraan 3 minggu bermula dari  tarikh pengesahan bayaran diterima melalui PAYMENT FORM - Penghantaran dibuat ke seluruh Malaysia
    • Postage RM5/SM & RM8/SS [add RM1 setiap tambahan helaian abaya]
    • Tempahan digalakkan untuk yang boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari sahaja selepas terima invois kerana stok kain sangat LIMITED

    JENIS FABRIK ABAYA AINZ ESHOP : PEACH KOSHIBO [GEN 2 @ DIAMOND]
    • Jatuh terletak cantik pada badan
    • Tidak melekap & bukan dari kain dr kain stretchable, bukan lycra,bukan satin
    • Tak Berkilat
    • Kain lembut beralun
    • Sedikit Berat
    • Selesa & Tidak Panas
    • Test dulu satu, nak terang lebih2 susah , kene rasa sendiri baru tau :)
    • Bukaan jubah lebih kurang 80++. Tidak boleh request lebih kembang. Baju bersaiz besar dinasihatkan tidak request kurangkan kembang jubah krn dibimbangi tidak selesa ketika duduk n berjalan.
    •   
      PEMBERITAHUAN PENTING
    Maaf kami minta kerjasama pelanggan agar tidak request saiz yang ketat atau jubah membentuk tubuh badan kerana kami tidak akan proses abaya seumpama itu bagi mengelakkan kemurkaan ALLAH. Jom patuh syariah, insyaALLAH ALLAH & RASUL SAYANG :)    



     NAK ABAYA DIPROSES CEPAT? 
    Untuk pelanggan nak abaya dipos dalam masa terdekat antara hari :
    Abaya dipos pada hari ke 11 - charge RM7/1pc @ RM10/2pcs @ RM13/3pcs
    Abaya biasa sampai antara 2-3 hari pada pelanggan menggunakan POS LAJU insyaALLAH.
    Jadi pelanggan boleh merancang sendiri bila nak abaya dipos kepada anda.

    Jualan secara ONLINE 100%. Tiada COD
    Hanya Full Payment diterima. Maaf saya x ambil deposit ye

    JIKA PELANGGAN MAHUKAN INVOIS DENGAN KADAR SEGERA, DIGALAKKAN BUAT TEMPAHAN VIA SHOPPING CART


    Kalau de problem untuk order menggunakan sistem, boleh order secara manual spt berikut KE INBOX FB sahaja @ SMS 019-2902560, whatsapp tidak digalakkan
    [ Saya balas sebelah siang sahaja ya insyaALLAH, maaf malam saya rehat, jika nak cepat boleh order via shopping ye :) ]


    CARA ORDER :
    send maklumat berikut :-
    NAMA ABAYA :
    WARNA LACE : [NYATAKAN JIKA BERKAITAN & ABAIKAN JIKA TIDAK BERKAITAN]
    JENIS LENGAN : [BIASA-FREE / BERGETAH-RM10]
    JENIS LEHER : [KURUNG-FREE / ZIP MENYUSU-RM10]
    WARNA :
    SAIZ :
    NEGERI :

    Jika berminat, send info diatas selengkapnya ye :)


    ABAYAS DUBAI COLLECTION

    ABAYAS DUBAI LATEST DESIGNS

    ABAYAS DUBAI ONLINE

    ABAYAS DUBAI

    ABAYAS

    ABAYAS FROM DUBAI

    ABAYA ONLINE SHOPPING

    ABAYA ONLINE SHOPPING MALAYSIA


    Assalamualaikum sayangggggg ;)
    lace jubah ni limited ye, jadi yang berminat n boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari
    sahaja digalakkan buat tempahan ye, sebab kita akan reserve lace ni untuk penempah
    selama 2 hari sahaja semantara bayaran masuk

    Tempahan insyaALLAH akan siap 3minggu lebey sket

    lace dalam gambar diatas tu djahit dibahagian lengan sahaja
    simple tapi comeyyyy sangat
    maaf ye dalam gambar lace x berapa comel
    kat luar lagi comellllllllll taw ...
    sebab tangkap gambar ngan hs je heee

    PRE ORDER ABAYA UMBRELLA LACE EKSLUSIF

    JENIS FABRIK ABAYA UMBRELLA LACE
    Moss Crepe @ Peach Koshibo Gen 2
    1) Comfort & Elegant
    2) Jatuh terletak oada badan
    3) Tak MELEKAP
    4) Cantik beralun macam Princess
    5) Lembut je

    6) Tidak Jarang
    7) Sedikit berat

    WARNA LACE
    1. HIJAU
    2. PURPLE
    3. HITAM
    4. BIRU
    5. PINK
    6. KRIM

    WARNA JUBAH
    1. PINK
    2. TORQOUISE
    3. LITE PURPLE
    4. DARK PURPLE
    5. DARK GREY
    6. PEACH
    7. RED
    8. HOT GREEN
    9. HITAM

    NOTE:
    ANDA BOLEH PILIH WARNA JUBAH & LACE MERUJUK
    SENARAI YANG DIBERI DIATAS



    HARGA
    1PC/ RM165
    2PCS/ RM150 x 2 = RM300
    POSTAGE RM5/SM & RM8/SS




    CARA ORDER : 

    SEND [ ABAYA LACE<J:WARNA JUBAH><l:WARNA LACE> ] KE 019-2902560

    CONTOH :
    ABAYA LACE PINK HITAM

    ABAYA ONLINE SHOP

    DUBAI ABAYA ONLINE SHOP

    ORDER ABAYA ONLINE DUBAI

    BUY ABAYA ONLINE DUBAI

    ABAYA ONLINE DUBAI

    ABAYA ONLINE DUBAI

    ABAYA ONLINE MALAYSIA


    Assalamualaikum sayangggggg ;)
    lace jubah ni limited ye, jadi yang berminat n boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari
    sahaja digalakkan buat tempahan ye, sebab kita akan reserve lace ni untuk penempah
    selama 2 hari sahaja semantara bayaran masuk

    Tempahan insyaALLAH akan siap 3minggu lebey sket

    lace dalam gambar diatas tu djahit dibahagian lengan sahaja
    simple tapi comeyyyy sangat
    maaf ye dalam gambar lace x berapa comel
    kat luar lagi comellllllllll taw ...
    sebab tangkap gambar ngan hs je heee

    PRE ORDER ABAYA UMBRELLA LACE EKSLUSIF

    JENIS FABRIK ABAYA UMBRELLA LACE
    Moss Crepe @ Peach Koshibo Gen 2
    1) Comfort & Elegant
    2) Jatuh terletak oada badan
    3) Tak MELEKAP
    4) Cantik beralun macam Princess
    5) Lembut je

    6) Tidak Jarang
    7) Sedikit berat

    WARNA LACE
    1. HIJAU
    2. PURPLE
    3. HITAM
    4. BIRU
    5. PINK
    6. KRIM

    WARNA JUBAH
    1. PINK
    2. TORQOUISE
    3. LITE PURPLE
    4. DARK PURPLE
    5. DARK GREY
    6. PEACH
    7. RED
    8. HOT GREEN
    9. HITAM

    NOTE:
    ANDA BOLEH PILIH WARNA JUBAH & LACE MERUJUK
    SENARAI YANG DIBERI DIATAS



    HARGA
    1PC/ RM165
    2PCS/ RM150 x 2 = RM300
    POSTAGE RM5/SM & RM8/SS




    CARA ORDER : 

    SEND [ ABAYA LACE<J:WARNA JUBAH><l:WARNA LACE> ] KE 019-2902560

    CONTOH :
    ABAYA LACE PINK HITAM

    ABAYA ONLINE


    Assalamualaikum sayangggggg ;)
    lace jubah ni limited ye, jadi yang berminat n boleh buat bayaran dalam tempoh 2 hari
    sahaja digalakkan buat tempahan ye, sebab kita akan reserve lace ni untuk penempah
    selama 2 hari sahaja semantara bayaran masuk

    Tempahan insyaALLAH akan siap 3minggu lebey sket

    lace dalam gambar diatas tu djahit dibahagian lengan sahaja
    simple tapi comeyyyy sangat
    maaf ye dalam gambar lace x berapa comel
    kat luar lagi comellllllllll taw ...
    sebab tangkap gambar ngan hs je heee

    PRE ORDER ABAYA UMBRELLA LACE EKSLUSIF

    JENIS FABRIK ABAYA UMBRELLA LACE
    Moss Crepe @ Peach Koshibo Gen 2
    1) Comfort & Elegant
    2) Jatuh terletak oada badan
    3) Tak MELEKAP
    4) Cantik beralun macam Princess
    5) Lembut je

    6) Tidak Jarang
    7) Sedikit berat

    WARNA LACE
    1. HIJAU
    2. PURPLE
    3. HITAM
    4. BIRU
    5. PINK
    6. KRIM

    WARNA JUBAH
    1. PINK
    2. TORQOUISE
    3. LITE PURPLE
    4. DARK PURPLE
    5. DARK GREY
    6. PEACH
    7. RED
    8. HOT GREEN
    9. HITAM

    NOTE:
    ANDA BOLEH PILIH WARNA JUBAH & LACE MERUJUK
    SENARAI YANG DIBERI DIATAS



    HARGA
    1PC/ RM165
    2PCS/ RM150 x 2 = RM300
    POSTAGE RM5/SM & RM8/SS




    CARA ORDER : 

    SEND [ ABAYA LACE<J:WARNA JUBAH><l:WARNA LACE> ] KE 019-2902560

    CONTOH :
    ABAYA LACE PINK HITAM

    ABAYA ARAB

    ABAYA ONLINE

    ABAYA

    ABAYA BERKUALITI

    PEMBORONG ABAYA BERKUALITI

    PEMBORONG ABAYA 2012

    PENGEDAR JUBAH ABAYA

    PENGEDAR ABAYA

    PEMBEKAL JUBAH ABAYA

    PEMBEKAL ABAYA DUBAI

    PEMBEKAL ABAYA DI MALAYSIA

    PEMBORONG ABAYA DI MALAYSIA

    PEMBEKAL ABAYA




    ABAYA UNTUK DI BORONG MIN 10PCS