Saturday, 10 December 2011

KATALOG KOLEKSI TUDUNG AINZ ESHOP - JUALAN DGN HARGA RUNCIT SAHAJA DIRUANGAN INI

Pelanggan di kasihi
Tempahan hanya dibuka untuk pelanggan yang benar-benar serius n dah confirm bole buat bayaran dalam tempoh yang ditetapkan sahaja. ORDER TIDAK DIBENARKAN CANCEL & TIDAK BOLEH TUKAR JIKA INVOIS SUDAH DITERIMA & BACKOUT BUYER WILL BE BLACK LIST, MAAF YE, Tempoh 24 jam diberikan kepada pelanggan yang terpaksa keluar membuat bayaran dengan menggunakan mesin ATM atau BANK. Bagi membayaran secara online AE hanya berikan tempoh 1 jam sahaja untuk bayaran. Selepas tempoh ini order akan dibatalkan.

Para pelanggan boleh bace info, harga & check warna-warna yang masih available di ruangan ni ye. Just klik, klik n klik je. Kalo minat bleh order kat sini juga iaitu via shopping cart di bawah, sila ikut step di bawah satu persatu

Pelanggan dinasihatkan jangan compare koleksi tudung kami dekat fb dengan dekat shopping cart ni ye, sbb kami guna fb untuk tujuan promosi sahaja, sistem urusniaga semuanya di blog ni ye, n kami x delete gambar lama kat fb, jadi jangan kecewa jika kat fb ade gambar sedangkan kat blog ni tiada picture, Jadi jika berminat dengan koleksi tudung jualan kami, para pelanggan dikasihi perlu ke blog ni sahaja untuk check item samada masih ade stok atau sudah habes, jangan check kat fb tau :) 

CARA BUAT TEMPAHAN - Pelanggan diminta ikut satu persatu step dibawah
  1. Klik kategori item - picture dibawah
  2. Klik warna yang anda berkenan dan klik ADD TO BAG untuk tempah
  3. Klik CONTINUE SHOPPING  jika nak tambah order
  4. Klik CHECKOUT jika nak dapat invois
  5. Masukkan maklumat yang diperlukan dan klik CONTINUE - pls masukkan alamat lengkap dulu sampai habes ye, kalo tak nanti system akan papar shipping fee yang salah, sbb system x dapat detect location pelanggan untuk dipadankan dengan kadar shipping fee yang sepatutnya spt yang telah disetkan. cth utk semenanjung sepatutnya rm5 sahaja, tapi maybe system akan papar rm24 jika pelanggan tidak mengisi maklumat lengkap semasa membuat tempahan
  6. Masukkan maklumat sampai selesai dan klik CONTINUE lagi skali
    Dah dapat invois pada web/blog ini, sila klik PLACE ORDER - PENTING STEP NI, wajib klik ye button PLACE ORDER bawah invois tu, sebab kalo tak klik nanti order kami tak dapat terime n takkan masuk dalam system urus niaga kami, pls jangan buat bayaran walaupun invois sudah terpapar di web selagi anda tak klik place order key, sila ikuti step di bawah dulu :)
  7. Sila check email anda dan pastikan anda menerima notification email / invois dari system jual beli Ainz EShop
  8. Dah terime notification email / invois via email, boleh la buat bayaran dalam tempoh 24 jam @ 1 Jam mengikut cara bayaran masing-masing setelah anda terime notification email/invois via email anda ye
    Setelah selesai bayar, sila buat PENGESAHAN BAYARAN  di tab/menu PAYMENT CONFIRMATION FORM diatas. - STEP NI PENTING & DIWAJIBKAN untuk urusan pihak Ainz EShop check wang masuk n pos barang
  9. Kami akan bagi maklumbalas insyaALLAH dalam tempoh 24 jam, kesabaran pelanggan untuk setia menunggu balasan dari pihak kami, amat kami hargai (",)
  10. Shipping fee berkadar tetap ye, tiada perubahan walau beli banyak mane skalipun 
  1. ZONE
    DELIVERY TIME
    RM
    JENIS POS
    TERENGGANU
    3
    RM4
    POS LAJU
    SABAH
    3
    RM8
    POS LAJU
    SARAWAK
    3
    RM8
    POS LAJU
    SEMENANJUNG
    3
    RM5
    POS LAJU
    UNITED STATE
    15-17
    RM22
    POS PARCEL
    INDONESIA
    14-30
    RM26
    POS PARCEL
    SINGAPORE
    7 hingga 9
    RM16
    POS PARCEL
    BRUNEI
    12 hingga 14
    RM17
    POS PARCEL
    AUSTRALIA
    10 hingga 12
    RM29
    POS PARCEL
    JAPAN
    11 hingga 13
    RM41
    POS PARCEL
    GERMANY
    11 hingga 13
    RM35
    POS PARCEL
    HONGKONG
    7 hingga 9
    RM24
    POS PARCEL



SYRIA ARAB/POLOS ROPOL CHIFFON RABIAH XL