Tuesday, 29 March 2011

Nur Najiy



Material of body : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 55cm
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap
Material of awning - Best quality of lycra korea
Fabric bermutu, lembut, terletak
Jahitan Kemas
Sesuai untuk penggemar tudung yang simple but trendy (",)

HARGA RUNCIT
1pc - 9pcs = RM35.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM22.00
20pcs & above = RM20.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form (",)

Berminat ? klik sini untuk order




Color

MERAH

Code


Status

Available




Sunday, 27 March 2011

Nur Jabbar





As salamualaikum semua
Alhamdulillah tudung instant NUR JABBAR telah pun selamat diuploaded seperti yg telah dijanjikan. Harap peminat tudung size M gumbira & suka dengan design terbaru kali ni
Pada awning tudung NUR JABBAR ni di ekslusifkan lagi dengan jahitan benang dari warna kontra bagi menampakkan tudung ini lebey ekslusif walau simple (",)
Seperti biasa pada bahagian bawah tepi tudung di gabungkan dengan fabric dari warna
yang kontra bagi menyerikan lagi tudung NUR JABBAR dan si pemakai, insyaALLAH (",)
Material : Lycra Korea gred AAA - Kain best tau, yang penting tak jarang, lembut n terletak
Size : M - Kalau badan size macam patung ni insyaALLAH tutup dada
badan size "Comel" tu kalau berminat boleh pakai, tapi kene kreatif sket la
cth : sarung la pashmina bagi menutup bahagian dada macam ustazah kat TV tu hehe, yang penting hidup mesti kreatif spy fikiran sentiasa terbuka & positif hehe (",)
Labuh tudung dari dagu sampai bawah : lebey kurang 39cm

HARGA? sangat berpatutan setanding kualiti tudung ini (",)

HARGA RUNCIT
RM35.00

DISKAUN !! = RM29.00 shj


HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM22.00
20pcs & above = RM20.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form (",)

Berminat ? klik sini untuk order



Code

TDG-JBBR-ORG

Status

Available