Tuesday, 1 March 2011

Tudung Syaira L



Material : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 55cm - 60cm
Size kelabuhan - L
Awning - Half Cap
Material of awning - Thai Silk
Fabric bermutu, lembut, terletak
Koleksi Ainz EShop hanya yang terpilih & berkualiti sahaja untuk
kepuasan para pelanggan, insyaALLAH


HARGA RUNCIT
RM48.00 sehelai
DISKAUN !! = RM39.00 shj


HARGA BORONG
5pcs - 9pcs = RM33.00
10pcs - 19pcs = RM30.00
20pcs & above = RM28.00


p/s : Klik Menu "Order Form" pada bahagian atas page



Code : TDG-SYAIRA-ABRUTU/BBRUCOK
Status : Available







Code : TDG-SYAIRA-AORG/BORGPUR
Status : Available







Code : TDG-SYAIRA-ACOKML/BMLBRU
Status : Available






Code : TDG-SYAIRA-ADCOK/BLBRUMLO
Status : Available

Thursday, 24 February 2011

Tudung Ainul

Design terkini koleksi Ainz EShop kali ni berlainan sket dari sebelum-sebelum ni
kelainan tu ade kat bahagian tepi bawah tudung, cuba tengok betul-betul
Tudung ni khas untuk sesiapa yang berminat dengan tudung simple but tampak ekslusif

Material : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 60cm
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap [Double layer]
Material of awning - Lycra Korea
Jahitan Kemas
Fabric bermutu, lembut, terletak
Koleksi Ainz EShop hanya yang terpilih ye :)

HARGA RUNCIT
RM45.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM28.00
20pcs & above = RM26.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form ok, seronok x? jom !! jom !! (",)

Berminat ? klik sini untuk order


SOLD OUT, SOWY


SOLD OUT, SOWY

SOLD OUT, SOWY


SYRIA POLOS COTTON | SYRIA POLOS EMBOSSED COTTON | TUDUNG TERBARU | TUDUNG TERBARU 2011 | TUDUNG TERBARU ALA PEARL HAYA | TUDUNG TERBARU ALA ARIANI | TUDUNG ONLINE | TUDUNG CANTIK DAN MURAH | TUDUNG CANTIK 2011 | TUDUNG CANTIK EKSLUSIF | TUDUNG ONLINE | TUDUNG LELONG | RADIUSITE TUDUNG CANTIK


Stok Tudung XL kali ni ... wowww!! cun banget yer !
stok kali ni terhad, sape cepat die dapat, sorry no reservation ye :)

Material : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 52cm - 55cm
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap [Double layer]
Material of awning - Lycra Korea
Jahitan Kemas
Fabric bermutu, lembut, terletak
Koleksi Ainz EShop hanya yang terpilih ye :)

HARGA RUNCIT
RM45.00 sehelai


HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM28.00
20pcs & above = RM26.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form ok, seronok x? jom !! jom !! (",)

Berminat ? klik sini untuk order

Cuba lihat bunga timbul pada tudung ni, wow !! comel kan?

Contoh bunga timbul pada body tudung


SORRY, SOLD OUT


SORRY, SOLD OUT