Thursday, 10 February 2011

Tudung Aisya





Jenis
Tudung Aisya

Info
Size M ( size kelabuhan )
Free Size( Size Muka )
Awning : Half Cap
Jahitan Curly di bahagian bawah tepi tudung
Material :
Awning : Brocade
Body : Best quality of Lycra Korea [ Gred AAA ]
[ Selesa. lembut, sejuk ]

HARGA RUNCIT
RM45.00 sehelai
LESS 20% - RM36.00 Sehelai

HARGA BORONG
5pcs - 9pcs = RM31.00
10PCS-19PCS = RM28.00
20PCS & AB0VE = RM26.00




p/s : Klik Menu "Order Form" pada bahagian atas page



Color
HIJAU
Code
T-AISYA-AHJUGEBLHJU
Status
Available





Color
COKLAT
Code
T-AISYA-AKNGBCOK
Status
Available





Color
HITAM
Code
T-AISYA-APCHBHTM
Status
Available





Color
HITAM
Code
T-AISYA-APURSUBHTM
Status
Available







Color
MERAH
Code
T-AISYA-AHTMBMRH
Status
Available




Color
HITAM
Code
T-AISYA-AMRHBHTM
Status
Available


Wednesday, 9 February 2011

Tudung Najlaa XL


Material : Best quality of lycra korea - Kain sangat lembut dan terletak
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 55cm - 60cm
[Boleh laras nak labuh or singkat ikut cita rasa, sebab tudung ni jenis scallop]
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap
Material of awning - Lycra
Jenis Twist / Scallop / Pusing
( Selesa. lembut, sejuk & terletak biler digayakan )
Jahitan Kemas
Color semua sweet-sweet jek (",)
Atas permintaan ramai, Ainz EShop RESTOCK lagi skali tudung ni
Harap-Harap, sesiapa yang blum dapat lagi tu, dapat lah kali ni ye

HARGA RUNCIT
RM35.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM22.00
20pcs & above = RM20.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form ok, seronok x? jom !! jom !! (",)

Berminat ? klik sini untuk order


contoh shj