Wednesday, 9 February 2011

Tudung Najlaa XL


Material : Best quality of lycra korea - Kain sangat lembut dan terletak
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 55cm - 60cm
[Boleh laras nak labuh or singkat ikut cita rasa, sebab tudung ni jenis scallop]
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap
Material of awning - Lycra
Jenis Twist / Scallop / Pusing
( Selesa. lembut, sejuk & terletak biler digayakan )
Jahitan Kemas
Color semua sweet-sweet jek (",)
Atas permintaan ramai, Ainz EShop RESTOCK lagi skali tudung ni
Harap-Harap, sesiapa yang blum dapat lagi tu, dapat lah kali ni ye

HARGA RUNCIT
RM35.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM22.00
20pcs & above = RM20.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form ok, seronok x? jom !! jom !! (",)

Berminat ? klik sini untuk order


contoh shj




Thursday, 3 February 2011

Tudung Addina


Material : Best quality of lycra korea - Kain sangat lembut dan terletak
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 60cm
Size kelabuhan - L
Awning - Half Cap
Material of awning - Thai Silk
Semua color sangat menarik (",)

HARGA RUNCIT
RM45.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM27.00
20pcs & above = RM25.00

Note : Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)

Berminat ? klik sini untuk order


SORRY, SOLD OUT !


SOLD OUT ! SORRY !


SORRY, SOLD OUT !


SORRY, SOLD OUT !


SORRY, SOLD OUT !

SORRY, SOLD OUT !


SORRY, SOLD OUT !


SORRY, SOLD OUT !

SORRY, SOLD OUT !


SORRY, SOLD OUT !


SORRY, SOLD OUT !


SORRY, SOLD OUT !

SORRY, SOLD OUT !


SORRY, SOLD OUT !