Sunday, 22 May 2011

syarat belian borong

KELEBIHAN BELIAN HARGA BORONG DENGAN AINZ ESHOP

ü Min order 10pcs sahaja untuk dapatkan harga borong kami

ü FREE POS PARCEL [ Sah untuk penghantaran dalam semenanjung shj ]

ü Min 20pcs – Harga borong lebey murah

ü Min25pcs – Dapat FREE GIFT

ü Boleh campur pelbagai jenis tudung/shawl di butik online / blogshop ini.

ü cth : 5pcs tudung raihana, 3pcs tudung najlaa, 1pcs tudung zulaikha, 1 pc Hasuna - Dapat harga borong 10pcs - 19pcs

ü cth : 14pcs tudung raihana, 6pcs tudung Hasuna - Dapat harga borong 20pcs & above

ü cth : 5pcs tudung raihana, 10pcs tudung najlaa, 10pcs tudung zulaikha - Dapat harga borong 20pcs & above + Free Gift

ü Pelanggan diberi keistimewaan untuk memilih item yang dikehendaki

ü So kalau nak murah boleh pakat beli ngan kawan-kawan, AE kasi harga borong Ikut kuantiti order ye

ü Details mengenai shipping fee, sila klik tab SHIPPING FEE dibahagian atas blog (",)

KELEBIHAN AJEN AINZ ESHOP

ü Boleh guna gambar dalam blogshop ni untuk promote kat pelanggan-pelanggan anda

ü Tak perlu susah payah nak cari model atau jadi model, tak perlu susah payah snap gambar, edit gambar, just copy + save gambar-gambar kami, PERCUMA tak perlu bayar + TAK PERLU MINTAK IZIN – amek je

Friday, 13 May 2011

Tudung Hasnaa XL





Material of body : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 53cm
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap
Material of awning - Best quality of lycra korea
Fabric bermutu, lembut, terletak
Abstrak pelangi yang menjadi kegemaran ramai




HARGA RUNCIT
RM40.00 Sahaja = RM35.00 sahaja



DISKAUN !! = RM29.00 shj


HARGA BORONG
5pcs - 9pcs = RM28.00
10pcs - 19pcs = RM25.00
20pcs & above = RM23.00


p/s : Klik Menu "Order Form" pada bahagian atas page


Contoh jahit tepi tudung


Color
BIRU
Code
T-HASNAA-BRUCL
Status
Available





Color
PEACH
Code
T-HASNAA-PCH
Status
Available







Color
LITE PURPLE
Code
T-HASNAA-LPUR
Status
Available





Color
TORQUISE
Code
T-HASNAA-TOR
Status
Available





Color
BIRU
Code
T-HASNAA-BRUSJ
Status
Available






Color
BIRU GELAP
Code
T-HASNAA-BRUGLP
Status
Available





Color
ORANGE SUSU
Code
T-HASNAA-ORGSU
Status
Available









Color
HIJAU LUMUT
Code
T-HASNAA-HJULU
Status
Available







Color
KUNING
Code
T-HASNAA-KNG
Status
Available









Color
COKLAT
Code
T-HASNAA-COK
Status
Available









Color
PINK TERANG
Code
T-HASNAA-PNKTRG
Status
Available

Tuesday, 10 May 2011

Nur Diniy L




Material of body : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 54cm
Size kelabuhan - L
Awning - Half Cap
Material of awning - Best quality of lycra korea + Lace
Fabric bermutu, lembut, terletak
Awning tudung Nur Diniy dilapisi dengan lace menambahkan keserian
tudung ini ... sesuai untuk ke majlis-majlis dan untuk digayakan di hari pertunangan
atau perkahwinan (",)

Rekaan Ekslusif hanya di Ainz EShop

HARGA RUNCIT
RM50.00 Sahaja = RM46.00 sahaja

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM29.00
20pcs & above = RM27.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form (",) . Mohon para pelanggan membaca & memahami terlebey dahulu segala peraturan/cara/polisi/prosedur yang telah ditetapkan oleh pihak AE sebelum membuat tempahan bagi mengelakkan sebarang masalah dan melicin & memudahkan pengurusan pihak AE, thanx (",)

Berminat ? klik sini untuk order J


SOLD OUT, THANX


Tuesday, 3 May 2011

Tudung Husaini XL


Material of body : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 55cm
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap
Material of awning - Best quality of lycra korea
Fabric bermutu, lembut, terletak
terdapat aksesori batu yang cantek terletak & bunga timbul pada
bahagian fabric, tampak ekslusif
terdapat jalur benang timbul pada awning tudung Husaini menambahkan
lagi seri pada tudung ini (",)

HARGA RUNCIT
RM38.00 Sahaja

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM23.00
20pcs & above = RM21.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form (",) . Mohon para pelanggan membaca & memahami terlebey dahulu segala peraturan/cara/polisi/prosedur yang telah ditetapkan oleh pihak AE sebelum membuat tempahan bagi mengelakkan sebarang masalah dan melicin & memudahkan pengurusan pihak AE, thanx (",)

Berminat ? klik sini untuk order J


Awning dari pandangan dekat & tepi





bunga timbul & diamond pada tudung

MAAF, TIADA GAMBAR
COLOR : COKLAT
CODE : T-HUSAINI-COK