Tuesday, 29 March 2011

Nur Najiy



Material of body : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 55cm
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap
Material of awning - Best quality of lycra korea
Fabric bermutu, lembut, terletak
Jahitan Kemas
Sesuai untuk penggemar tudung yang simple but trendy (",)

HARGA RUNCIT
1pc - 9pcs = RM35.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM22.00
20pcs & above = RM20.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form (",)

Berminat ? klik sini untuk order




Color

MERAH

Code


Status

Available




Sunday, 27 March 2011

Nur Jabbar





As salamualaikum semua
Alhamdulillah tudung instant NUR JABBAR telah pun selamat diuploaded seperti yg telah dijanjikan. Harap peminat tudung size M gumbira & suka dengan design terbaru kali ni
Pada awning tudung NUR JABBAR ni di ekslusifkan lagi dengan jahitan benang dari warna kontra bagi menampakkan tudung ini lebey ekslusif walau simple (",)
Seperti biasa pada bahagian bawah tepi tudung di gabungkan dengan fabric dari warna
yang kontra bagi menyerikan lagi tudung NUR JABBAR dan si pemakai, insyaALLAH (",)
Material : Lycra Korea gred AAA - Kain best tau, yang penting tak jarang, lembut n terletak
Size : M - Kalau badan size macam patung ni insyaALLAH tutup dada
badan size "Comel" tu kalau berminat boleh pakai, tapi kene kreatif sket la
cth : sarung la pashmina bagi menutup bahagian dada macam ustazah kat TV tu hehe, yang penting hidup mesti kreatif spy fikiran sentiasa terbuka & positif hehe (",)
Labuh tudung dari dagu sampai bawah : lebey kurang 39cm

HARGA? sangat berpatutan setanding kualiti tudung ini (",)

HARGA RUNCIT
RM35.00

DISKAUN !! = RM29.00 shj


HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM22.00
20pcs & above = RM20.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form (",)

Berminat ? klik sini untuk order



Code

TDG-JBBR-ORG

Status

Available


Monday, 14 March 2011

Tudung Hasuna M



Material : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 35cm
Size kelabuhan - M
Awning - Half Cap
Material of awning - Best quality of lycra korea
Fabric bermutu, lembut, terletak
Jahitan Kemas

HARGA RUNCIT
1pc - 9pcs = RM32.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM21.00
20pcs & above = RM19.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form (",)

Berminat ? klik sini untuk order



Code

T-HASU/M-DPCH

Status

Available


color : PURPLE BELACAN

Code

T-HASU/M-PURBLCN

Status

Available


COLOR : LITE PINK [ TIADA PICTURE]

Code

T-HASU/M-LPNK

Status

Available


COLOR : ORANGE

Code

T-HASU/M-ORG

Status

Available

Tudung Hasuna XL


Material : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 55cm
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap
Material of awning - Best quality of lycra korea
Fabric bermutu, lembut, terletak
Jahitan Kemas

HARGA RUNCIT
1pc - 9pcs = RM45.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM26.00
20pcs & above = RM24.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form (",)

Berminat ? klik sini untuk order

Contoh 1 : Design awning dari pandangan hadapan

Contoh 2 : Design awning dari pandangan hadapan

Contoh 3 : Design awning dari pandangan hadapan

Contoh 4 : Design bahagian tepi tudung dijahit cantum.



Code


Status

SORRY, SOLD OUT

Code


Status

SORRY, SOLD OUT





Sunday, 6 March 2011

Tudung Raihana M


Material : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 42cm
Size kelabuhan - M
Awning - Half Cap
Material of awning - Best quality of lycra korea
Fabric bermutu, lembut, terletak
Jahitan Kemas
Bunga ros timbul pada fabric menampakkan tudung ni lebey ekslusif
Koleksi Ainz EShop hanya yang terpilih & berkualiti sahaja untuk
kepuasan para pelanggan, insyaALLAH

HARGA RUNCIT
1pc - 9pcs = RM30.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM19.00
20pcs & above = RM17.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form ok, seronok x? jom !! jom !! (",)

Berminat ? klik sini untuk order


Pemandangan bunga ros timbul & diamond dari dekat

Pemandangan bunga ros timbul & diamond dari dekat




contoh

Color

Dark Coklat

Code

TDG-RAI-DCOK

Status

Available

Tudung Raihana XL


SORRY, STOK UNTUK TUDUNG INI SUDAH HABES

Material : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 53cm - 54cm
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap
Material of awning - Best quality of lycra korea
Fabric bermutu, lembut, terletak
Jahitan Kemas
Bunga ros timbul pada fabric menampakkan tudung ni lebey ekslusif
Koleksi Ainz EShop hanya yang terpilih & berkualiti sahaja untuk
kepuasan para pelanggan, insyaALLAH

HARGA RUNCIT
1pc - 9pcs = RM40.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM24.00
20pcs & above = RM22.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form ok, seronok x? jom !! jom !! (",)

Berminat ? klik sini untuk order

Susunan diamond n corak bunga rose pada awning n fabric, tampak ekslusif !!


Tuesday, 1 March 2011

Tudung Syaira L



Material : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 55cm - 60cm
Size kelabuhan - L
Awning - Half Cap
Material of awning - Thai Silk
Fabric bermutu, lembut, terletak
Koleksi Ainz EShop hanya yang terpilih & berkualiti sahaja untuk
kepuasan para pelanggan, insyaALLAH


HARGA RUNCIT
RM48.00 sehelai
DISKAUN !! = RM39.00 shj


HARGA BORONG
5pcs - 9pcs = RM33.00
10pcs - 19pcs = RM30.00
20pcs & above = RM28.00


p/s : Klik Menu "Order Form" pada bahagian atas page



Code : TDG-SYAIRA-ABRUTU/BBRUCOK
Status : Available







Code : TDG-SYAIRA-AORG/BORGPUR
Status : Available







Code : TDG-SYAIRA-ACOKML/BMLBRU
Status : Available






Code : TDG-SYAIRA-ADCOK/BLBRUMLO
Status : Available