Thursday, 24 February 2011

Tudung Ainul

Design terkini koleksi Ainz EShop kali ni berlainan sket dari sebelum-sebelum ni
kelainan tu ade kat bahagian tepi bawah tudung, cuba tengok betul-betul
Tudung ni khas untuk sesiapa yang berminat dengan tudung simple but tampak ekslusif

Material : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 60cm
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap [Double layer]
Material of awning - Lycra Korea
Jahitan Kemas
Fabric bermutu, lembut, terletak
Koleksi Ainz EShop hanya yang terpilih ye :)

HARGA RUNCIT
RM45.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM28.00
20pcs & above = RM26.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form ok, seronok x? jom !! jom !! (",)

Berminat ? klik sini untuk order


SOLD OUT, SOWY


SOLD OUT, SOWY

SOLD OUT, SOWY


SYRIA POLOS COTTON | SYRIA POLOS EMBOSSED COTTON | TUDUNG TERBARU | TUDUNG TERBARU 2011 | TUDUNG TERBARU ALA PEARL HAYA | TUDUNG TERBARU ALA ARIANI | TUDUNG ONLINE | TUDUNG CANTIK DAN MURAH | TUDUNG CANTIK 2011 | TUDUNG CANTIK EKSLUSIF | TUDUNG ONLINE | TUDUNG LELONG | RADIUSITE TUDUNG CANTIK


Stok Tudung XL kali ni ... wowww!! cun banget yer !
stok kali ni terhad, sape cepat die dapat, sorry no reservation ye :)

Material : Best quality of lycra korea
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 52cm - 55cm
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap [Double layer]
Material of awning - Lycra Korea
Jahitan Kemas
Fabric bermutu, lembut, terletak
Koleksi Ainz EShop hanya yang terpilih ye :)

HARGA RUNCIT
RM45.00 sehelai


HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM28.00
20pcs & above = RM26.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form ok, seronok x? jom !! jom !! (",)

Berminat ? klik sini untuk order

Cuba lihat bunga timbul pada tudung ni, wow !! comel kan?

Contoh bunga timbul pada body tudung


SORRY, SOLD OUT


SORRY, SOLD OUT


Thursday, 10 February 2011

Tudung Aisya





Jenis
Tudung Aisya

Info
Size M ( size kelabuhan )
Free Size( Size Muka )
Awning : Half Cap
Jahitan Curly di bahagian bawah tepi tudung
Material :
Awning : Brocade
Body : Best quality of Lycra Korea [ Gred AAA ]
[ Selesa. lembut, sejuk ]

HARGA RUNCIT
RM45.00 sehelai
LESS 20% - RM36.00 Sehelai

HARGA BORONG
5pcs - 9pcs = RM31.00
10PCS-19PCS = RM28.00
20PCS & AB0VE = RM26.00




p/s : Klik Menu "Order Form" pada bahagian atas page



Color
HIJAU
Code
T-AISYA-AHJUGEBLHJU
Status
Available





Color
COKLAT
Code
T-AISYA-AKNGBCOK
Status
Available





Color
HITAM
Code
T-AISYA-APCHBHTM
Status
Available





Color
HITAM
Code
T-AISYA-APURSUBHTM
Status
Available







Color
MERAH
Code
T-AISYA-AHTMBMRH
Status
Available




Color
HITAM
Code
T-AISYA-AMRHBHTM
Status
Available


Wednesday, 9 February 2011

Tudung Najlaa XL


Material : Best quality of lycra korea - Kain sangat lembut dan terletak
Panjang Dagu ke bawah tudung - Lebih kurang 55cm - 60cm
[Boleh laras nak labuh or singkat ikut cita rasa, sebab tudung ni jenis scallop]
Size kelabuhan - XL
Awning - Half Cap
Material of awning - Lycra
Jenis Twist / Scallop / Pusing
( Selesa. lembut, sejuk & terletak biler digayakan )
Jahitan Kemas
Color semua sweet-sweet jek (",)
Atas permintaan ramai, Ainz EShop RESTOCK lagi skali tudung ni
Harap-Harap, sesiapa yang blum dapat lagi tu, dapat lah kali ni ye

HARGA RUNCIT
RM35.00 sehelai

HARGA BORONG
10pcs - 19pcs = RM22.00
20pcs & above = RM20.00

Important Note
Untuk borong, boleh campur pelbagai jenis tudung, boleh pilih warna but if sesiapa takder masa nak pilih-pilih ... boleh taip nama tudung n kuantiti yang dikehendaki, tq (",)
Nak beli sehelai due pun boleh juge, AE kira harga runcit, kalau beli dengan harga runcit RM100 keatas tak termasuk postage, AE bagi sehelai Tudung / Shawl percuma , jenis hadiah boleh pilih dekat form ok, seronok x? jom !! jom !! (",)

Berminat ? klik sini untuk order


contoh shj