Wednesday, 13 October 2010

Anak Tudung atau Inner




Jenis
Anak Tudung atau Inner

Info
Material : Sejuk jer & selesa
Awning half Cap
Sesuai di pakai dengan shawl @ sarung sahaja

Harga
RM25.00 Sahaja

SALE !! LESS 20% !! NOW !! RM20 !!


Harga Borong ? Click Here




SORRY, SOLD OUT L

Code : INR-KNG
Status : Available

Code : INR-PURMRN
Status : Available

Code : INR-LPUR
Status : Available

Code : INR-MRNBDG
Status : Available


Code : INR-COK
Status : Available


Code : INR-PNK
Status : Available

Code : INR-GRY
Status : Available

Code : INR-KRM
Status : Available

Shawl Qaisya




Jenis
Shawl Qaisya

Info
Size : lebih kurang 175cm X 50cm
Material : Lycra Korea Gred AAA ( High quality fabric )
Material shawl ni tak jarang sebaliknya ia lebih tebal,
& yang paling best kain shawl ni tak panas k
tak pakai inner pun takper sebab di jamin tak nampak rambut.
kenapa tak nampak rambut? sbb fabric lycra korea gred AAA ni
tak nipis macam kain chiffon oke ... n tak kembang macam kain
chiffon yang kurang berkualiti tuh....
Lagipun shawl ni ader 2 color, so bila di lilit-lilit
nampak macam kite pakai inner. So save la tak payah beli inner, he he

Tapi kalau nak pakai ngan inner pun boleh juge.
Boleh disuai padan kan dengan inner koleksi kami
yang berkualiti kat atas tuh, oke ! (",)

So apa lagi? jom try ..

Harga
RM55.00

SALE! SALE!
RM49.00 Sahaja

SALE !! LESS 20% !! NOW !! RM39 !!


Harga Borong ? Click Here

SOLD OUT

SOLD OUT, SOWY!


SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT