Wednesday, 13 October 2010

Anak Tudung atau Inner




Jenis
Anak Tudung atau Inner

Info
Material : Sejuk jer & selesa
Awning half Cap
Sesuai di pakai dengan shawl @ sarung sahaja

Harga
RM25.00 Sahaja

SALE !! LESS 20% !! NOW !! RM20 !!


Harga Borong ? Click Here




SORRY, SOLD OUT L

Code : INR-KNG
Status : Available

Code : INR-PURMRN
Status : Available

Code : INR-LPUR
Status : Available

Code : INR-MRNBDG
Status : Available


Code : INR-COK
Status : Available


Code : INR-PNK
Status : Available

Code : INR-GRY
Status : Available

Code : INR-KRM
Status : Available

Shawl Qaisya




Jenis
Shawl Qaisya

Info
Size : lebih kurang 175cm X 50cm
Material : Lycra Korea Gred AAA ( High quality fabric )
Material shawl ni tak jarang sebaliknya ia lebih tebal,
& yang paling best kain shawl ni tak panas k
tak pakai inner pun takper sebab di jamin tak nampak rambut.
kenapa tak nampak rambut? sbb fabric lycra korea gred AAA ni
tak nipis macam kain chiffon oke ... n tak kembang macam kain
chiffon yang kurang berkualiti tuh....
Lagipun shawl ni ader 2 color, so bila di lilit-lilit
nampak macam kite pakai inner. So save la tak payah beli inner, he he

Tapi kalau nak pakai ngan inner pun boleh juge.
Boleh disuai padan kan dengan inner koleksi kami
yang berkualiti kat atas tuh, oke ! (",)

So apa lagi? jom try ..

Harga
RM55.00

SALE! SALE!
RM49.00 Sahaja

SALE !! LESS 20% !! NOW !! RM39 !!


Harga Borong ? Click Here

SOLD OUT

SOLD OUT, SOWY!


SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

Tuesday, 12 October 2010

Shipping Fee

Berikut Contoh Soalan yang pernah diajukan oleh pelanggan kami

1. Kak, kenapa pos laju mahal sangat ?

Jawapan Ainz Eshop

Pos laju memang la mahal dear SEBAB IA LEBIH SELAMAT & LEBIH CEPAT SAMPAI. If nak murah boleh pilih dekat form “Pos Parcel” ye J

2. Kak, postage di table yang kak show kat web tu sepatutnya 10pcs = RM10.00 , Tapi kenapa jadi RM13.00 kat invois ?

Jawapan Ainz EShop

Yer la sayunk, koz kat table tu Cuma anggaran sahaja, selagi barang yang ditempah tak dipack & di timbang, pihak AE tak bleh kasi shipping fee yang tepat lagi jitu pada para pelanggan, sebab shipping fee bergantung sepenuhnya pada berat parcel, location & jenis pos yang dipilih. Pihak AE kene timbang dulu & rujuk system pos untuk tahu shipping fee yang dikenakan J

SHIPPING FEE UNTUK BELIAN 1PC - 9PCS DENGAN HARGA RUNCIT

Semenanjung

RM5 sahaja

Sabah dan sarawak

RM8 Sahaja

SHIPPING FEE UNTUK BELIAN 10PCS & ABOVE DENGAN HARGA BORONG

Shipping Fee yang dipaparkan sekadar anggaran bagi memudahkan pelanggan-pelanggan Ainz Eshop membuat pengiraan budget sebelum membuat tempahan, Mungkin dalam invois shipping fee adalah lebey mahal atau lebih murah dari yang dianggarkan dibawah. Harap tiada salah faham. Shipping Fee sebenar @ tepat akan dimaklumkan melalui invois selepas tempahan diterima, Pls jangan risau yer , koz kami tak ambik keuntungan melalui kos penghantaran, kami timbang dahulu parcel dan check kos pos via system pos, tiada penipuan / tipu muslihat dalam urus niaga yang kami jalankan, Harap semua berpuas hati berurusan dengan kami J


POS LAJU

KUANTITI TUDUNG

SEMENANJUNG

SARAWAK

SABAH

10 pcs

RM10.71

RM15.69

RM18.90

20 pcs

RM22.68

RM37.17

RM44.10

30 pcs

RM27.72

RM45.99

RM49.14

40 pcs

RM32.76

RM54.81

RM64.26

50 pcs

RM35.28

RM59.22

RM69.30

60 pcs

RM40.32

RM68.40

RM79.38

KUANTITI TUDUNG

SINGAPORE

BRUNEI

AUSTRALIA

10 pcs

RM60.00

RM66.00

RM123.60

20 pcs

RM72.00

RM80.40

RM157.20

30 pcs

RM84.00

RM94.80

RM190.80

40 pcs

RM96.00

RM109.20

RM224.40

50 pcs

RM108.00

RM123.60

RM258.00

60 pcs

RM120.00

RM138.00

RM291.60

POS PARCEL

KUANTITI TUDUNG

SEMENANJUNG

SABAH & SARAWAK

10 pcs

RM7.00

RM11.50

20 pcs

RM8.50

RM16.00

30 pcs

RM10.00

RM20.50

40 pcs

RM11.50

RM25.00

50 pcs

RM13.00

RM29.50

60 pcs

RM14.50

RM34.00

KUANTITI TUDUNG

SINGAPORE

BRUNEI

AUSTRALIA

10 pcs

RM21.50

RM28.10

RM49.60

20 pcs

RM25.50

RM36.50

RM66.00

30 pcs

RM29.50

RM44.90

RM82.40

40 pcs

RM33.50

RM53.30

RM98.80

50 pcs

RM37.50

RM61.70

RM115.20

60 pcs

RM41.50

RM70.10

RM131.60

TEMPOH JANGKAAN BUNGKUSAN AKAN SAMPAI KE LOKASI & KETANGAN PENERIMA, INSYAALLAH

NEGARA

POS LAJU

POS PARCEL

MALAYSIA

1-3 hari bekerja tak termasuk hari cuti

7 hari bekerja tak termasuk hari cuti

BRUNEI

2-4 hari bekerja tak termasuk hari cuti

12 hari bekerja tak termasuk hari cuti

SINGAPORE

2-4 hari bekerja tak termasuk hari cuti

7 hari bekerja tak termasuk hari cuti

AUSTRALIA

2-4 hari bekerja tak termasuk hari cuti

10 hari bekerja tak termasuk hari cuti