Thursday, 28 October 2010

Tudung Naurah




Jenis
Tudung Naurah

Info
Size M ( size kelabuhan )
Free Size( Size Muka )
Awning : Half Cap
Material : Best quality of Lycra Korea
( Selesa, lembut, sejuk & terletak biler digayakan )
Jahitan Kemas

Harga
RM39.00 Sahaja

SALE !! LESS 20% !! NOW !! RM31 !!


Harga borong ? Click Here

Aksesori Batu swarvoski terhias cantik
pada awning

Jahitan tepi tudung ala2 jahitan
tudung jenama atikah

SOLD OUT

SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


Tudung Najlaa


Jenis
Tudung Najlaa

Info
Size M ( size kelabuhan )
Free Size( Size Muka )
Awning : Half Cap
Material : Best quality of Lycra Korea
( Selesa. lembut, sejuk & terletak biler digayakan )
Jahitan Kemas
Color semua sweet-sweet jek (",)

Harga
RM25.00 Sahaja
[ Murahnyer ... yeyyyyyyyyy ]

Harga borong ? Click Here

SOLD OUT !! THANX (“,)


SOLD OUT !! THANX (“,)


Monday, 25 October 2010

Tudung Qaireen


Jenis
Tudung Qaireen

Info
Size M ( size kelabuhan )
Free Size( Size Muka )
Awning : Half Cap
Material : Best quality of Lycra Korea
( Selesa & jatuh biler digayakan )
Jahitan Kemas

Harga
RM39.00 Sahaja

Harga borong ? Click Here

Contoh diamond swarvoski pada awning
Tampak ekslusif

Contoh jahitan "Curl" di bahagian tepi tudung
Trendy

SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


SOLD OUT ! SORRY !


Tudung Aicha


Jenis
Tudung Aicha

Info
Size M ( size kelabuhan )
Free Size( Size Muka )
Awning : Half Cap
Material : Best quality of Lycra Korea
( Selesa & jatuh biler digayakan )

Cara Mensensasikan Tudung Aicha ?
Senang jek ... kalau rase nak maniskan lagi tudung Aicha ni ..
letak jek kerongsang kat bahagian tepi awning atau
kat bahagian dada, insyaallah tudung ni akan nampak lebey ekslusif
cube tgk contoh pemakaian kerongsang pada awning dekat gambar di bawah, cantek tak? (",)

Harga
RM25.00 Sahaja

Harga borong ? Click Here

( Murahnyer .... kenapa murah sangat ek?
Sangat murah sebab design simple jer but design tetap up to date !!
... tapi fabric / material & jahitan
tetap best ... jangan risau oke.... )

Code : TDG-AICHA-HTM
Status : 4pcs available

Code : TDG-AICHA-MRN
Status : 2pcs available

Warna Pink Terang (Tiada gambar)
Code : TDG-AICHA-PNKTRG
Status : 1pcs available


Sunday, 24 October 2010

How to wear shawl



Salam

Kat bawah ni kami tunjukkan cara memakai
Shawl Qaisya atau selendang dengan betul
Kami buat khas kerana ramai yang minta
untuk di tunjuk ajarkan, Harap semua dapat jadikan
step dibawah ni untuk pakai shawl dengan betul
SELAMAT MENCUBA (",)

p/s - Click to enlarge

Wednesday, 13 October 2010

Anak Tudung atau Inner




Jenis
Anak Tudung atau Inner

Info
Material : Sejuk jer & selesa
Awning half Cap
Sesuai di pakai dengan shawl @ sarung sahaja

Harga
RM25.00 Sahaja

SALE !! LESS 20% !! NOW !! RM20 !!


Harga Borong ? Click Here




SORRY, SOLD OUT L

Code : INR-KNG
Status : Available

Code : INR-PURMRN
Status : Available

Code : INR-LPUR
Status : Available

Code : INR-MRNBDG
Status : Available


Code : INR-COK
Status : Available


Code : INR-PNK
Status : Available

Code : INR-GRY
Status : Available

Code : INR-KRM
Status : Available

Shawl Qaisya




Jenis
Shawl Qaisya

Info
Size : lebih kurang 175cm X 50cm
Material : Lycra Korea Gred AAA ( High quality fabric )
Material shawl ni tak jarang sebaliknya ia lebih tebal,
& yang paling best kain shawl ni tak panas k
tak pakai inner pun takper sebab di jamin tak nampak rambut.
kenapa tak nampak rambut? sbb fabric lycra korea gred AAA ni
tak nipis macam kain chiffon oke ... n tak kembang macam kain
chiffon yang kurang berkualiti tuh....
Lagipun shawl ni ader 2 color, so bila di lilit-lilit
nampak macam kite pakai inner. So save la tak payah beli inner, he he

Tapi kalau nak pakai ngan inner pun boleh juge.
Boleh disuai padan kan dengan inner koleksi kami
yang berkualiti kat atas tuh, oke ! (",)

So apa lagi? jom try ..

Harga
RM55.00

SALE! SALE!
RM49.00 Sahaja

SALE !! LESS 20% !! NOW !! RM39 !!


Harga Borong ? Click Here

SOLD OUT

SOLD OUT, SOWY!


SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT