Type perkataan yang sesuai dgn masalah anda dibawah. Page akan display produk yang sesuai

Loading...

KAYLENA BEAUTE BY LEUNIEY NATASHA





KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET
,Ini dirumus khas dengan ekstrak ROSE HIP OIL,ROSE HIP 
OIL telah membantu berjuta-juta orang mengatasi masalah kulit mereka.

Baru atau lama,parut ,lekuk dan lain-lain kecacatan pada kulit dapat disembuhkan 
dengan segera oleh minyak yang membaik pulih yang semula jadi ini. Produk kami ini 
dirumuskan khas dengan pati2 buahan dan ekstrak2 essential oil dari bahan alami yang 
dapat membantu membaiki sel2 kulit anda dari dalam. 

Ramuan utama didalam Kaylena Beaute' By Leuniey Natasha ialah rosehip oil antara fungsi
rosehip oil ialah:
1) merawat parut, termasuk parut jerwat dan kesan parut lama
ekzema.
2) menghidrasi kulit yang kekeringan agar kulit kelihatan moist
3) membaiki sel kulit yang rosak(merawat dari dalam secara semulajad)i.
4)mengurangkan kedut
5) merawat kulit matang dan penuan dan juga merawat
kesan kulit terbakar, dan kesan kulit terkena selaran matahari (sunburn).


Produk kami ini sesuai untuk; 
SEMUA JENIS KULIT SEMUA JENIS MASALAH KULIT SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT 
UMUR (remaja-berumur) 
TANPA PENGGELUPASAN & BERKESAN DALAM MASA 2-3MINGGU 
(*tergantung jenis kulit&hormon anda)

Produk kami ini terutamanya dapat membantu kulit dari segi.
- MASALAH TONA TIDAK SEKATA
- MENGATASI &MENYEBUHKAN MASALAH JERAWAT
- MEMUDARKAN PIGMENTASI -MENGATASI MASALAH PENUAAN KULIT 
- MEMBANTU MENGHIDRATKAN SEMULA KULIT ANDA DARI DALAM
-MENGURANGKAN KESAN TANDA REKAHAN & PORI TERBUKA -DAN ETC


KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET (1set blh tahan 1-2bulan)
-2 IN 1 GEL CLEANSER 30ML 
-ACTIVATING TONER 30ML 
-TREATMENT MOISTURISER 15GM 
-NIGHT CREAM 15GM 
-DAY CREAM spf30++ 15GM 


ALHAMDULILLAH TANPA RAGU2 WAS2 LAGI UNTUK PARA PENGGUNA KAYLENA 
BEAUTE' DISINI KAMI BUKTIKAN NO2 NOT DARI KEMENTERIAN KESIHATAN 
MALAYSIA. PRODUK KAMI LULUS 




by leuniey natasha:Sebelum menggunakan Kaylena Beaute' leuniey skin leuniey 
mmg dah okay,tapi bila preggy hormon tak stabil, kulit jadi kering,kusam,pimples 
kecik2 kat dahi ,tapi leuniey tak pakai apa2 pun skincare disebabkan atas nasihat
yg pakar pada awal preggy tak elok pakai skincare ,alhamdulillah takde lah 
terok sgt perubahan hormon tu,selepas 5bulan preggy leuniey try sample 
skincare dari production memandangkan dah lama nak buat beauty product sendiri ,
so leuniey cuba tanya kepada yg pakar adalah elok atau boleh pakai skincare pada 
kandungan 5bulan, dah boleh pakai tapi secara nipis2, so leuniey try pakai lah ,
alhamdulillah dengan izinNYA kulit leuniey lebih elok dari sebelum ni. Now dah 
ramai yg telah mencuba dan ramai testimoni kami telah membuktikan yang Kaylena 
Beaute' salah satu skincare yg boleh menyelesaikan semua masalah kulit muka .Alhamdulillah.


By @frhnfafa Hyeee korang!!! Okay cop2, nak mintak korang bace jap jeee kita nak cerita ni. Hehe. 
Ni testimoni kita, kita sendiri pun pakai tau produk Kaylena Beaute' ni. Yg gmbar before tu dah start pakai
dlm 3-4 hari mcmtu. Yg after tu gmbar harini, which is tak smpai dlm masa 2 minggu pun kita pakai. 
Seriously nampak kan improvement? Ni takda edit2 gmbar pun tau, camera360 pun tak. Heee. 
Before this kita mmg takda pakai apa2 skin care product pun. Tu yg mula2 pakai naik sikit laaa, 
tp kejap jeee lepastu skrg getting better dah pun. And seriously produk ni best sgt!!! Gmbar after 
tu mmg takda tepek apa2 pun, foundation ke compact powder ke bedak semua takkk. Best kan?
Takpayah susah2, cuma pakai day cream from Kaylena Beaute' sahaja. So korang apa tunggu lagi, 
jom try Kaylena Beaute' Natural Skin Care by @leunieynatasha. Dia sendiri pun pakai produk ni tauuu.


by @adynazabidy okay I dah try scroll dlm gallery cari picture yg nmpk ketara 
jerawat tapi tak jumpa sebab semua gambar dulu guna filter. biasa lah takda 
keyakinan kan. gmbr nk bagi nmpk elok je semua. so I post balik gmbr tudung kuning tu
dgn latest pic. lightning lain sebab tu nmpk gmbr latest pucat sikit. korg jgn assume 
yg skrg muka I dah flawless gila sebab takkan dulu muka teruk skrg dah terus baik xde
cela kan. still ada pimples but dlm proses recovery. I got my own opinion abt kaylena 
and here I want to share abt thing I like the most about kaylena beaute. →the day 
cream really suits my skin. kalau pakai tu xde nmpk tompok sgt, it looks natural. pastu 
sgt saving, satu bekas tu boleh pakai more than 1month. →moisturiser nya pulak mmg 
selesa pakai. biasa I sapu moisturiser before pakai day cream and ianya membuatkan
kulit nmpk lg smooth. →night cream pulak paling I suka gila! sebab dia rejuvenate
and smoothen skin masa kita tidur. and you can see the effect when you wake up 
on the morning. lepas bgun pagi cuci muka kan, korg dpt rasa la bestnya pakai night 
cream. kulit lembut sgt pastu nmpk seri nya lah senang ckp. kalau berterusan guna 
insyaAllah skin korg akan lebih putih berseri. →skrg I dlm proses testimoni serum so 
tak sampai sebulan lagi kot guna. nnt I update psl serum nya pulak okay? tu je laa nk kongsi
pasal kaylena beaute. takda benda yang serta merta pakai terus jadi cantik & elok. 
kena laa sabar sebab biasanya product yg effect cepat ni byk guna chemicals. kaylena ni 
one of natural organic skin care product so it wont harm your skin. you can trust 
on it selamat mencuba!








HARGA
RM180 (SM) / RM185 (SS)

CARA ORDER:
SEND <KAYLENA BEAUTE> KE INBOX FB / 019-2902560